Новини

Max Dynamics представя нови енергизиращи напитки с женшен

Ние в Max Dynamics не спираме да разработваме спортни напитки и продукти, които да ти помогнат в преследването на спортните ти цели и да подкрепят активния ти начин на живот. Само преди няколко месеца обявихме новите ни протеинови хапки.

Сега пък имаме удоволствието да ти представим най-новото допълнение към портфолиото ни от спортни напитки – MAX DYNAMICS ЖЕНШЕН. Те са без аналог на пазара и са специално създадени, за да подкрепят активния и здравословен начин на живот. Независимо дали тренираш, работиш или се наслаждаваш на свободното си време, нашите напитки с женшен ще ти осигурят необходимата енергия и свежест. Формулата отново е разработена от български спортни лекари, гарантирайки изключително високо качество.

Ползи на новите ни напитки с женшен

Напитките Max Dynamics с женшен са изключително функционални, като благодарение на състава си, те стимулират имунната система, намаляват стреса и предоставят естествена енергия – БЕЗ кофеин. 

Новите напитки са идеални за всички активни хора, които търсят здравословни и вкусни алтернативи БЕЗ съдържание на захар, цикламат и аспартам. Както повечето ни напитки от останалите серии, тези също не съдържат никакви калории. В разработването на формулата им отново търсихме баланс между вкуса и ползите за тялото ти, като използвахме натурални подсладители за напитките. Самите вкусове също са нови и допринасят за разнообразието на всички наши продукти.

Коренът от „Panax ginseng”, известен като корейски или азиатски женшен, е ценен в народната медицина в страните от Източна Азия от повече от 2000 години. Този мощен адаптоген съдържа най-малко 28 гинзенозида, които имат противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, балансират кръвно-захарното ниво и оптимизират метаболизма. 

Напитките Max Dynamics ЖЕНШЕН предлагат съчетание от традиционната медицина и полезни витамини за пълноценна хидратация – като например Вит.С, Вит.Е, Ниацин, Пантотенова киселина, Вит.В6, Вит.В1, Вит.В2, Фолиева киселина и Вит.D. 

MAX DYNAMICS ЖЕНШЕН С ВКУС НА АНАНАС 550 МЛ

С освежаващия вкус на ананас комбинираме тропическото усещане с енергизиращите качества на женшена. Тази напитка е отличен избор за онези, които искат да увеличат енергийните си нива през деня и да се насладят на екзотичния вкус на ананаса. 

MAX DYNAMICS ЖЕНШЕН С ВКУС НА ЧЕРВЕН ГРЕЙПФРУТ 550 МЛ

Наслади се на свежестта на червения грейпфрут, докато получаваш необходимата естествена енергия за целия ден. Този вкус е перфектен за всички, които харесват малкоcпо-горчивия вкус. Също така, той напомня и за едно от качествата на женшена, а именно подобряването на имунната система!

Защо да избереш Max Dynamics ЖЕНШЕН?

Напитките Max Dynamics Женшен са разработени, за да бъдат не само вкусни, но и полезни. Те предоставят всички ползи на женшена, като стимулиране на имунната система и намаляване на стреса, в една освежаваща и вкусна напитка, разработена специално за активни хора, грижещи се за тялото си. Те са също толкова подходящи по време на работа, колкото и по време на тренировка и са идеалният избор за естествено зареждане с енергия и поддържане на добро здраве.

Ще ги намериш съвсем скоро в нашите партньорски търговски вериги. Опитай ги!